Hodnocení obchodu

4,9 217 hodnocení
5
208x
4
5x
3
1x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 18.3.2022
- Potrápila mě platba.

Objednala jsem sušené kozí mléko. Je skvělé, snadno rozpustné a lahodné. Když jsem četla v nějakém hodnocení negativní komentář na tohle mléko, řekla jsem si, že to musí být od někoho, kdo asi nikdy žádné kozí mléko nepil a má nějaký spíše psychický blok, který ventiluje negativním komentářem. Byla jsem chovatelkou koz, vím o tom své.
Avatar autora | 15.3.2022
+ rychlé odeslání

Avatar autora | 13.3.2022
+ Rychlost
+ Dobrá komunikace
+ Kvalitní výrobky-nakupují už třetím rokem
- Žádný

Avatar autora (Administrátor) 3.7.2022
Milá Jano, děkujeme za objednávky a vaši věrnost, vážíme si toho. Jsme moc rádi, že vám a hlavně vašim dětem naše produkty vyhovují. Naše mléko vyrábíme v přísných hygienických podmínkách v jižních Čechách z plnotučného kozího mléka, kvalita je pro nás to nejdůležitější. Krásný den tým Naše mléko
Avatar autora | 6.3.2022
+ Rychlé doručení, skvělá kvalita, chuť

Kojenecké kozí mléko jsme začali kupovat kvůli atopickemu ekzému miminka, zlepšilo se to. K tomu ty kaše. Malá je miluje, snadno se připravují, vůbec si nedokážu představit, že bych kupovala jiné. Super složení Ještě k tomu je to český výrobek. Doporučujeme všemi deseti.
Avatar autora (Administrátor) 3.7.2022
Dobrý den Zorko, kozí mléko má oproti kravskému nižší alergenní zátěž, takže i pro miminka s atopickým ekzémem je vhodné. Jsme moc rádi, že vašemu miminku mléko vyhovuje. Děkujeme vám za milou recenzi a přejeme hodně zdraví a samou radost. Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 3.3.2022
+ rychlé vyřízení a dodání do dvou dnů od objednání

Naše mléko mohu jedině doporučit. Narazila jsem na něj při hledání na internetu. Jako kojenecká výživa pro miminko, když není mateřské mléko je skvělá náhrada. Synovi ihned sedla oproti klasickým dětským výživám. Už bych neměnila. Za mě i miminko naprostá spokojenost. Jen by bylo lepší dělat větší balení. Je hned pryč.. :-)
Avatar autora (Administrátor) 3.7.2022
Milá Evo, děkujeme za krásnou recenzi, těší nás, když jsou zákazníci spokojení a obzvlášť ti nejmenší. Při koupi 5 balení máte od nás dopravu zdarma a to už chvilku vydrží :-) Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 1.3.2022
+ Rychlé dodání, kvalitní české mléko

JT Avatar autora Jitka Trávníčková | 28.2.2022
Syn, který je od narození odkázaný na umělou výživu, měl veliké problémy s břišními kolikami. Podle hlenu a krve ve stolici alergie na kravskou bílkovinu. Střídali jsme hypoalergenní mléka, která nic neřešila. Po tomto kojeneckém kozím mléce se během pár dní upravila stolice, zmizela vyrážka u řitního otvoru a přestala mu být cítit zvláštně hlavička. Upravilo se spaní a již od 8.týdne života spí přes noc 6,7 hodin v kuse. Krásně prospívá. Doporučuji kudy chodím:-).
Avatar autora | 25.2.2022
+ rychlé dodání
+ mléko nám pomohlo překonat alergii na mateřské mléko

Avatar autora (Administrátor) 3.7.2022
Dobrý den Františku, děkujeme za recenzi, Naše mléko je vyrobeno z plnotučného kozího mléka a neobsahuje kravské složky. Moc nás těší, když jsou miminka spokojená a mléko jim vyhovuje. Pokud budete potřebovat poradit, jsme tu pro vás na chatu, telefonu nebo e-mailu. Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 23.2.2022
+ rychlost doručení

Avatar autora (Administrátor) 3.7.2022
Dobrý den, moc děkujeme za recenzi, dopolední objednávky expedujeme tentýž den, rychlé doručení je pro nás priorita. Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 23.2.2022
+ Sortiment
+ Rychlost dodani

Avatar autora (Administrátor) 3.7.2022
Dobrý den Jitko, děkujeme za objednávku a recenzi, jsme rádi, že vám naše produkty vyhovují. Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 22.2.2022
+ no prece kozi mleko ne zadne kravske!
+ kupujeme pravidelne malej si moc pochutnava
- cena koziho mleka bohuzel o hodne drazsi nez kravske

Nase mleko jsem objevil pri patrani na internetu. Britska konkurence je hoodne drazsi nez ta ceska. Navic rad podporim cesky produkt. Kozi mleko je daleko zdravejsi a blizsi tomu materskemu! Kupujeme pravidelne a jsem moc spokojeni. Bohuzel nemuzeme si dovolit za plnou cenu a tak vyuzivame hlavne kdyz se objevi nejaka akce. Kazdopadne muzeme doporucit vsemi deseti.
Avatar autora (Administrátor) 3.7.2022
Moc děkujeme za milou recenzi, cenu mléka ovlivňuje i množství, které koza nadojí, což je cca 10x méně než kráva. Přihlašte se k odběru novinek, ať vám žádná sleva neuteče. Krásný den tým Naše mléko
Z Avatar autora Zdeňka | 22.2.2022
+ Rychlé dodání, mléko dětem chutná - nevím
Avatar autora | 22.2.2022
+ Komunikace
+ Kvalita výrobků
+ Česká výroba
- Žádná

Za mě nebo spíš hlavně za prcka naprostá spokojenost. Jeho nejoblíbenější kozí kaše!
Avatar autora (Administrátor) 3.7.2022
Dobrý den Terezo, děkujeme vám za objednávku a recenzi, jsme moc rádi, že vašemu miminku Kozí kaše chutnají. Spokojené miminko je to nejdůležitější. Krásný den tým Naše mléko
Avatar autora | 20.2.2022
+ rychlost vyřízení objednávky, příjemná komunikace obchodu, příznivé ceny
- o žádné nevýhodě nevím

Avatar autora | 16.2.2022
Rychle dodání, super kvalita muj 2 měsíční syn si mléko nemůže vynachválit. Děkujeme za Naše mléko.
Avatar autora | 15.2.2022
+ rychlé dodání
+ dobrá komunikace

Avatar autora | 14.2.2022
+ Rychlost dodání
+ Kvalitní výrobky
- Žádné

Avatar autora | 10.2.2022
+ Rychlé dodání, vše ok

Avatar autora | 7.2.2022
+ Rychlé dodání
+ Velmi dobrá komunikace se zákazníkem
+ Kvalitní výrobek českého původu

Avatar autora | 1.2.2022
+ výborná komunikace po telefonu, vstřícné jednání, rychlé a bezproblémové doručení
+ kozí mléko jako jediné nevadí našemu malému na bříško

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení