Hodnocení obchodu

4,9 487 hodnocení
5
472x
4
7x
3
4x
2
3x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 5.5.2024
+ synovi po mléku (kojenecké mléko 1) zmizela silná vyrážka (už asi po dvou flaštičkách)
+ znatelně méně zvrací
+ zmizela bolest bříška
+ cenově výhodnější než kozí alternativy jiných značek
+ český produkt
- postrádám možnost koupě většího balení
- musí se presypavat do vlastního balení (chápu, že díky tomu je pravděpodobně snížená cena, ale kdyby bylo k dispozici třeba 1,2kg balení v tvrdém obalu, bylo by to super)

Skvělý český výrobce s celou řadu produktů, které ještě hodlám vyzkoušet.:) Žádná jiná značka synovi takhle neseděla. A to jsem hledala celkem dlouho a vyzkoušela téměř všechny jiné dostupné. :)
ZL Avatar autora Zuzana Lazarova | 3.5.2024
Rychle odeslani, vse super👍🏻
LR Avatar autora Lukáš Routa | 2.5.2024
Vše v pořádku 😉
JV Avatar autora Jiří Vítek | 2.5.2024
Rychle dodani, dobra cena, darek k nakupu. Co vic si prat🙂 Maximalni spokojenost, obchod mohu jen doporucit🙂
Avatar autora Lucie Pavlů Řádová | 2.5.2024
spokojeni, malá přestala mít tak velké koliky:-)
Avatar autora | 28.4.2024
Oceňuji výběr bio čajů . Při nákupu jsem dostala dárečky . Byla jsem velice mile překvapená. Určitě se do obchůdku ráda vrátím.Doporučuji.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi, těší nás, že jste s námi spokojená. Pokud budete v budoucnu potřebovat poradit, jsme tu pro vás na chatu, e-mailu nebo telefonu. Krásný den vám přeje tým Naše mléko
SO Avatar autora Simona Orlíková | 23.4.2024
velmi
Avatar autora | 22.4.2024
+ Rychle dodání, dárky k objednávkam, různý akce, skvělé zboží.

Avatar autora (Administrátor)
Milá Michaelo, moc vám děkujeme za hezkou recenzi, jsme rádi, že jste s námi spokojená. Nezapomeňte nás sledovat na sociálních sítích, ať vám žádná novinka ani akce neuteče. Krásné jarní dny, tým Naše mléko
Avatar autora | 20.4.2024
+ zcela bez kravského mléka, narozdíl od kozích mlék jiných značek
- doslazeno, ne pouze laktózou jako je dnes standard
- odměrka je na 45 ml vody - ve vyhrocených situacích je tato změna opravdu nepříjemná - nestačila by menší odměrka?
- krabice - je velmi úzká, odměrka krátká, mléko jde špatně nabrat, zároveň nenabízíte dózy, které by bylo možné dokoupit

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za recenzi Naše mléko opravdu neobsahuje žádné kravské složky. Posílám vám upřesnění k uvedeným "mínusům". - Glukózový sirup z kukuřice, který do mléka používáme je povolen EU (nejedná se o glukozovo-fruktozový sirup). Jeho hlavními složkami jsou oligosacharidy, podíl oligosacharidů 86 – 78 %, dále malý podíl monosacharidu glukózy (3,0 – 7,0 %) a disacharidu maltózy (11,0 - 15,0 %). Oligosacharidy působí jako prebiotika, poskytují potravu pro dobré bakterie ve střevě. Zdravá rovnováha střevních bakterií může posílit imunitní systém a přispívá k celkovému zdraví. - Odměrka, která je součástí balení slouží výhradně pro nabrání správného množství kojenecké výživy, pokud byste do ní dala vodu je na 13 ml. Standardní příprava jsou 2 odměrky a 90 ml převařené kojenecké vody. - U dózy, do které by se mléko přesypávalo, se po opakovaném použití nedá zaručit sterilita. Naše mléko je zabaleno do sáčku pod ochrannou atmosférou právě k zaručení sterility, věřím, že po vyndání z krabice lze mléko bez problémů nabrat. Hezký den, Kateřina Naše mléko
OT Avatar autora Olga Tvrdoňová | 18.4.2024
S obchodem je spokojenost, mléko mi nechutná, krupice ano
BH Avatar autora Barbora Homolová | 18.4.2024
Vzala jsem mléko na zkoušku pro syna jako dokrm k mateřskému mléku. Zatím zkoušíme krátce, ale synovi zatím velice chutná.
Avatar autora | 18.4.2024
rychlost, spolehlivost, kvalita
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, moc nás těší vaše recenze. Budeme se snažit, aby to takto bylo i nadále. Spokojený zákazník je pro nás to nejdůležitější. Krásný den vám přeje Naše mléko
Avatar autora | 17.4.2024
+ Množstevní slevy

Oceňuji, že v případě větších nákupů ušetříme pár kaček. Přeci jen, pokud je dítko na umělém mléku, zásoba je potřeba a vždy se mi vyplatí nakupovat větší balení rovnou přes eshop.
Avatar autora (Administrátor)
Milá Pavlo, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jste s námi spokojená. Pokud budete chtít zaregistrujte se k odběru novinek, ať vám neuteče žádná sleva. Krásné jaro vám přeje tým Naše mléko
Avatar autora | 16.4.2024
+ OK :-)

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že je vše OK, pokud budete v budoucnu potřebovat, neváhejte se na nás obrátit, jsme tu pro vás na telefonu, chatu nebo e-mailu. Krásný den tým Naše mléko
Avatar autora | 15.4.2024
Velmi dobrá zkušenost už po pár dnech používání, lehčí zažívání, menší bolest bříška.
Avatar autora (Administrátor)
Milá Radko, děkujeme za krásnou recenzi, kozí mléko je lépe stravitelné, než mléko kravské, měkčí trávenina lépe prochází trávicím traktem miminka a nevznikají tak bolesti bříška. Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 14.4.2024
Kozí mléko jsem vzala pro syna na zkoušku jako dokrm k mateřskému mléku. Zatím zkoušíme krátce, ale synovi hned na poprvé mléko velice zachutnalo.
Avatar autora (Administrátor)
Milá Baru, děkujeme za krásnou recenzi a zprávu. Těší nás, že Naše mléko vašemu synovi vyhovuje a chutná. Přejeme krásný den, tým Naše mléko
Avatar autora Daniela Šroubková | 2.4.2024
AM Avatar autora Alina Mrkvanová | 1.4.2024
S obchodem jsem velice spokojena um přišlo rychle. Dcera je alergik po Neocate infant kdy ve 3 letech už nám doktor nemůže psát na recept jsem hledala alternativu a kozi mléko mělo úspěch sice první flašku dcera protestovala , ale pak jsem zvolila postup podle návodu na vašich stránkách a během týdne dceru jsem převedla na kozi um . Sice pije ho o dost víc než toho Neocate ,ale pravděpodobně ji to asi víc chutná . Každopádně všem kdo má problém a mají citlivé zažívání u děti vřele doporučuji . Dcera je multi alergik kdy do 2 ,5 let byla na par potravinách . A s kozim mlékem dcera to zvládla i když z gastra mi to nedoporučovala MUDr . ,kvůli skrizenym alergiim . Všechny koho čeká přechod z Neocate zvolte pomalý přechod po odměrkách a přechod zvládnete výborně .
Avatar autora | 31.3.2024
Skvělá komunikace a vstřícnost
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi, jsme rádi, že jste s námi spokojená. Krásné jaro vám přeje tým Naše mléko
LF Avatar autora Lucie Frolová | 30.3.2024
Nahoru
489 položek celkem