Hodnocení obchodu

5,0 429 hodnocení
5
418x
4
5x
3
3x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
ID Avatar autora Ilona Dostalík | 12.2.2024
Mleko doporučuji,dodání celkem rychle,dobre zabalené
VZ Avatar autora Václav Zeman | 30.1.2024
Ano
TV Avatar autora Tomáš Verner | 27.1.2024
Avatar autora | 15.1.2024
- delší doba dodání

NB Avatar autora Nataša Bijelić | 14.1.2024
Avatar autora Michaela Šálová | 11.1.2024
Avatar autora | 8.1.2024
+ Rychle dodani
+ Dobre zabalene
+ Darek navic

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme vám za milou recenzi, jsme moc rádi, že vás rychlost dodání i dárek potěšil. Pokud budete v budoucnu potřebovat s něčím poradit, jsme tu pro vás na telefonu, e-mailu nebo online chatu. Přejme vám krásný den tým Naše mléko
Avatar autora | 29.12.2023
Vždy vše perfektní, rychlé a dodání bezproblémové. Před Vánoci Vámi upřesněn maximální termín k objednání pro možné dodání do Vánoc, splněno do puntíku.
Avatar autora (Administrátor)
Milá Lenko, děkujeme za luxusní recenzi, vážíme si toho, že jste s námi spokojená. Expedice před Vánoci byla opravdu náročná, ale vše se nakonec stihlo. Ještě jednou náš dík za vaši recenzi, tým Naše mléko
JK Avatar autora Jarmila Kolářová | 27.12.2023
Avatar autora | 27.12.2023
Velice spokohená
Avatar autora (Administrátor)
Moc vám děkujme za milou recenzi, jsme rádi, že jste s našimi výrobky spokojená. tým Naše mléko
Avatar autora | 24.12.2023
+ Rychlost dodání
+ nejlepší cena

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za recenzi, která nás opravdu potěšila, snažíme se vaše objednávky expedovat co možná nejrychleji. Při multipack balení jsou ceny opravdu výhodné a při nákupu nad 2000 Kč platíme dopravu my. Sledujte nás na sociálních sítích a přihlaste se k odběru novinek, ať vám neuteče žádná akce ani sleva. Pěkný den tým Naše mléko
VV Avatar autora Veronika Vondrová | 22.12.2023
Avatar autora | 20.12.2023
Všechny produkty, které jsme vyzkoušeli - kaše a čaje, jsou výborné. S celou službou/ nákupem jsme naprosto spokojeni, již jsme objednali celkem 3x.
Avatar autora (Administrátor)
Milá Evo, moc vám děkujeme za krásnou recenzi. Jsme opravdu rádi, že vám i vašemu děťátku Kozí kaše i čaje vyhovují a že jste s naší prací spokojená. Věříme, že to bude tak i nadále, pokud byste potřebovala s něčím poradit, jsme tu pro vás. Krásný den tým Naše mléko
JK Avatar autora Jitka Košíková | 16.12.2023
Vynikající produkty, rychle dodání
RP Avatar autora Radka Petranová | 15.12.2023
Rychlost doručení i před svátky, vše bez problémů
PS Avatar autora Pavla Spalová | 15.12.2023
Vždy rychlé dodání a bezproblémové vyřízení objednávky.
LK Avatar autora Lucie Křížková | 14.12.2023
Avatar autora | 7.12.2023
+ Spolehlivost
+ Rychlost
+ Vysoká kvalita výrobků
+ Česká výroba

Avatar autora (Administrátor)
Milá Ivo, děkujeme vám za krásnou recenzi, vážíme si toho. Spokojenost zákazníků je pro nás to nejdůležitější, všechny naše produkty vyrábíme s důrazem na kvalitu a nejnovější trendy v oblasti výživy. Děkujeme vám za důvěru a věříme, že budete i nadále spokojená. Krásný Advent tým Naše mléko
PS Avatar autora Petr Svoboda | 5.12.2023
Naprostá spokojenost s objednávkou sušeného kozího mléka, které chutná skvěle!
Avatar autora | 4.12.2023
Spokojen
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme, jsme opravdu rádi, že jste s námi spokojen. Pokud budete potřebovat s něčím poradit, jsme tu pro vás. Hezký den tým Naše mléko
Nahoru
431 položek celkem