Hodnocení obchodu

4,9 209 hodnocení
Přidat hodnocení
5
200x
4
5x
3
1x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.4.2022
+ Opravdu rychle dodani

Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Dobrý den, děkujeme, že u nás nakupujete a jsme velmi rádi, že jste spokojená. Rychlá expedice a především kvalita našich produktů je pro nás prioritou. Krásný den tým Naše mléko
Avatar autora | 27.4.2022
Rychlé dodání, vše perfektní
Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Milá Moniko, děkujeme vám za recenzi, moc nás těší, že jste spokojená, budeme se snažit, aby to tak bylo i v budoucnu. Krásný den tým Naše mléko
Avatar autora | 27.4.2022
+ Vše rychle a ok

Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Dobrý den, děkujeme za vaši recenzi, jsme rádi, že u nás nakupujete a jste s námi spokojená. Pokud budete v budoucnu potřebovat, jsme tu pro vás na chatu, telefonu nebo e-mailu. Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 22.4.2022
Vše ok, škoda jen, že obchod po částečné chybě v dodaném zboží zákazníkovi následně po dodání správného produktu účtuje poštovné.
Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Dobrý den, špatně dodaný produkt jste se rozhodl si ponechat, poslali jsme vám původně objednaný a účtovaná cena byla bez poštovného, pouze za produkt. Za chybu v expedici se vám omlouváme, a jako omluvu vám posíláme slevový kód na další objednávku. Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 21.4.2022
+ Kvalitní zboží, dobrý výběr, česká firma

Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Dobrý den, děkujeme za milou recenzi, kvalita je pro nás na prvním místě, vše pro vás vyvíjíme a vyrábíme v jižních Čechách, máme vlastní laboratoře i výrobu, takže kvalitu si opravdu hlídáme. Těší nás, že jste spokojen. Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 10.4.2022
Jsou báječní! Objednávky vyřizují s maximální rychlostí a pečlivostí. Jinak velká poklona - jako jediní dělají 100% kozí mlíčko. Bez špetky kravské bílkoviny, bez zbytečných solí (jako bohužel předchozí HA mlíčka) a navíc české. Malá po něm úplně ožila a bříško máme spokojené. Moc díky za Vaši práci!!!
Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Milá Dano, velice děkujeme za vaši recenzi, jsme moc rádi, že jste s naší prací spokojená a hlavně, že vaší malé Naše mléko vyhovuje. Naše mléko skutečně kravskou bílkovinu neobsahuje. Kvalita, rychlost expedice a hlavně spokojenost našich zákazníků jsou pro nás tou nejvyšší prioritou. Krásný den tým Naše mléko
Avatar autora | 8.4.2022
+ Rychlost doručení

Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Dobrý den, děkujeme vám za objednávku a recenzi, vážíme si vaší přízně. Rychlost expedice je pro nás prioritou, tou největší jsou ale spokojení zákazníci a to především ti nejmenší. Pokud budete mít nějaké dotazy jsme pro vás na chatu, telefonu nebo emailu. Krásný den tým Naše mléko
Avatar autora | 4.4.2022
+ Kozí kojenecká mléka i kaše
+ Rychlé dodání

Rychlé a bezproblémové dodání, dobraz kvalita mléka
Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Dobrý den Petro, děkujeme za vaši objednávku a milou recenzi. Kozí kaše i Naše mléko jsou vyrobeny z kvalitního plnotučného kozího mléka a jsou skvělé i pro citlivá bříška. Kozí mléko je lépe stravitelné a svým složením je blíže mléku mateřskému než mléko kravské. V bříšku se sráží do malých vloček a jemná trávenina tak snáze prochází trávicím traktem a lépe se vylučuje. Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 30.3.2022
+ Rychlé doručení
+ Přehkedný obchod
+ Sleva 10 % na další nákup za recenzi
+ Produkty pro kojence mají přehledné složení

Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Dobrý den Kristýno, velmi nás těší, že jste s našimi produkty spokojená. Pokud budete potřebovat kdykoliv poradit, jsme tu pro vás na chatu, telefonu nebo e-mailu. Nezapomeňte se přihlásit k odběru novinek, ať vám již žádná sleva neuteče. Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 24.3.2022
+ rychlost
+ cena
+ český výrobce

Jako už poněkolikáté jsem opět spokojen, ale hlavně je spokojena naše malá. Asi není moc co se rozepisovat, prostě rychlé dodání a dobrá cena, navíc jako bonus podpora české výroby.
Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Milý Tomáši, moc děkujeme za vaši věrnost a recenzi, vážíme si toho. Vše pro vás vyvíjíme a vyrábíme v jižních Čechách. Kvalita a rychlost dodání jsou naší prioritou, ale spokojenost rodičů a hlavně miminek je pro nás opravdu to nejdůležitější. Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 24.3.2022
Prehľadná stránka, všetko zrozumiteľne vysvetlené, poštovné trochu drahšie vzhľadom na to, že to šlo z Čiech. Bohužiaľ nášmu drobcovi mliečko nezachutilo.
Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Dobrý den Lenko, děkujeme vám za recenzi, mrzí nás, že mléko vašemu miminku nezachutnalo, ale i to se samozřejmě může stát. V tomto případě je dobře, že jste využila naše jednoporcová balení, která jsou skvělá na ochutnání nebo na cesty právě proto, aby maminky nemusely kupovat velká balení a miminka mohla na začátku ochutnat jak mléka, tak Kozí kaše. Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 21.3.2022
+ Rychlost, kvalita

Avatar autora | 18.3.2022
- Potrápila mě platba.

Objednala jsem sušené kozí mléko. Je skvělé, snadno rozpustné a lahodné. Když jsem četla v nějakém hodnocení negativní komentář na tohle mléko, řekla jsem si, že to musí být od někoho, kdo asi nikdy žádné kozí mléko nepil a má nějaký spíše psychický blok, který ventiluje negativním komentářem. Byla jsem chovatelkou koz, vím o tom své.
Avatar autora | 15.3.2022
+ rychlé odeslání

Avatar autora | 13.3.2022
+ Rychlost
+ Dobrá komunikace
+ Kvalitní výrobky-nakupují už třetím rokem
- Žádný

Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Milá Jano, děkujeme za objednávky a vaši věrnost, vážíme si toho. Jsme moc rádi, že vám a hlavně vašim dětem naše produkty vyhovují. Naše mléko vyrábíme v přísných hygienických podmínkách v jižních Čechách z plnotučného kozího mléka, kvalita je pro nás to nejdůležitější. Krásný den tým Naše mléko
Avatar autora | 6.3.2022
+ Rychlé doručení, skvělá kvalita, chuť

Kojenecké kozí mléko jsme začali kupovat kvůli atopickemu ekzému miminka, zlepšilo se to. K tomu ty kaše. Malá je miluje, snadno se připravují, vůbec si nedokážu představit, že bych kupovala jiné. Super složení Ještě k tomu je to český výrobek. Doporučujeme všemi deseti.
Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Dobrý den Zorko, kozí mléko má oproti kravskému nižší alergenní zátěž, takže i pro miminka s atopickým ekzémem je vhodné. Jsme moc rádi, že vašemu miminku mléko vyhovuje. Děkujeme vám za milou recenzi a přejeme hodně zdraví a samou radost. Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 3.3.2022
+ rychlé vyřízení a dodání do dvou dnů od objednání

Naše mléko mohu jedině doporučit. Narazila jsem na něj při hledání na internetu. Jako kojenecká výživa pro miminko, když není mateřské mléko je skvělá náhrada. Synovi ihned sedla oproti klasickým dětským výživám. Už bych neměnila. Za mě i miminko naprostá spokojenost. Jen by bylo lepší dělat větší balení. Je hned pryč.. :-)
Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Milá Evo, děkujeme za krásnou recenzi, těší nás, když jsou zákazníci spokojení a obzvlášť ti nejmenší. Při koupi 5 balení máte od nás dopravu zdarma a to už chvilku vydrží :-) Hezký den tým Naše mléko
Avatar autora | 1.3.2022
+ Rychlé dodání, kvalitní české mléko

JT Avatar autora Jitka Trávníčková | 28.2.2022
Syn, který je od narození odkázaný na umělou výživu, měl veliké problémy s břišními kolikami. Podle hlenu a krve ve stolici alergie na kravskou bílkovinu. Střídali jsme hypoalergenní mléka, která nic neřešila. Po tomto kojeneckém kozím mléce se během pár dní upravila stolice, zmizela vyrážka u řitního otvoru a přestala mu být cítit zvláštně hlavička. Upravilo se spaní a již od 8.týdne života spí přes noc 6,7 hodin v kuse. Krásně prospívá. Doporučuji kudy chodím:-).
Avatar autora | 25.2.2022
+ rychlé dodání
+ mléko nám pomohlo překonat alergii na mateřské mléko

Avatar autora (Administrátor) 17.5.2022
Dobrý den Františku, děkujeme za recenzi, Naše mléko je vyrobeno z plnotučného kozího mléka a neobsahuje kravské složky. Moc nás těší, když jsou miminka spokojená a mléko jim vyhovuje. Pokud budete potřebovat poradit, jsme tu pro vás na chatu, telefonu nebo e-mailu. Hezký den tým Naše mléko

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 210