Hodnocení obchodu

4,9 484 hodnocení
5
469x
4
7x
3
4x
2
3x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
VV Avatar autora Veronika Vyskočilová | 6.6.2024
Avatar autora | 3.6.2024
+ Rychlé vyřízení
+ Vždy mají co potřebuji
+ Spolehlivost

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, moc vám děkujeme za milou recenzi. Všechny naše produkty vyvíjíme i vyrábíme v jižních Čechách, takže se snažíme je mít vždy na skladě. Přihlaste se k odběru novinek, ať vám neuteče žádná užitečná informace, recepty nebo slevy. Krásné dny vám přeje celý tým Naše mléko
LE Avatar autora Lucie Egnerová | 31.5.2024
Rychlé dodání. Dceři mléko i kaše moc chutnají. Doporučuji🙂
MH Avatar autora Markéta Hlívová | 29.5.2024
Rychlé dodání a malému 7m kaše chutnají 🙂 můžu doporučit
Avatar autora | 28.5.2024
+ rychlé jednání
+ v případě nějakých trablů, neskutečně milý přístup a snaha o rychlé a snadné vyřešení
+ naprosto úžasný zákaznický přístup
- NIC

Určitě doporučuji. Nakupuji u nich již rok kaše pro malého a jsem naprosto spokojená. V případě svátků a uzavírek vše uvedeno na webu, takže člověk se může spolehnout, kdy co dostane a jak si naplánovat objednávky. Milý a lidský přístup...a produkty jsou samozřejmě výborné a chutnají. Díky za vše...vaše Kachna Létá
Avatar autora (Administrátor)
Milá "Kachno", děkujeme za luxusní recenzi, jsme rádi, že jste s námi spokojená. Je dobré slyšet, že i přes nějaké nesrovnalosti se vše vyřešilo k vaší spokojenosti a vy jste zůstala naším věrným zákazníkem. Přejeme vám krásné léto, tým Naše mléko
Avatar autora | 28.5.2024
+ Rychle odpovídají.
+ Vše připraveno do druhého dne na výdejním místě.
+ Všechny produkty pěkně popsány, obsah, účinky,....
+ Česká výroba v jižních čechách.
+ Bio bylinné čaje v bio kvalitě za normální ceny.
+ Velký výběr kvalitních čajů.
- Nic.

Skvělý obchod, skvělé a kvalitní produkty, obrovský výběr.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, moc vám děkujeme za krásnou recenzi, vážíme si toho. Snažíme se, aby všichni zákazníci byli spokojení a jsme neskutečně rádi, když to tak opravdu je. Pokud budete potřebovat, jsme tu pro vás na e-mailu, telefonu nebo online chatu. Přihlaste se k odběru novinek, ať vám neutečou novinky, tipy, rady a recepty a v neposlední řadě i slevy. Krásný den vám přeje tým Naše mléko
Avatar autora | 27.5.2024
rychlost, spolehlivost, kvalita
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za milou recenzi, rychlost, spolehlivost a kvalita jsou našimi prioritami. V jižních Čechách máme dva výrobní závody, kde mimo výroby máme i vlastní laboratoře, tam se kolegové starají o kvalitu a vývoj všech našich produktů. Sledujte nás na sociálních sítích a nezapomeňte se přihlásit k odběru newsletteru, ať vám neutečou žádné slevy ani novinky. Krásný den vám přeje tým Naše mléko
Avatar autora | 27.5.2024
dobrá komunikace, rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za milou recenzi, spokojenost našich zákazníků je pro nás prioritou, stejně tak rychlá expedice. Krásný den, tým Naše mléko
Avatar autora | 26.5.2024
+ Rychlost, spolehlivost

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Lenčo, děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jste s námi spokojená. Expedujeme tentýž den při objednávkách do 10:00. Pokud budete v budoucnu kdykoli potřebovat poradit, jsme tu pro vás na telefonu, e-mailu nebo online chatu. Krásný den vám přeje tým Naše mléko
EA Avatar autora Eliška Andrejši | 18.5.2024
Rychlé doručení, kaše dcerce chutnají a dobře je tráví.
ŽK Avatar autora Žaneta Kuchařová | 15.5.2024
Avatar autora | 12.5.2024
+ velmi rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor)
Milá Jitko, děkujeme za recenzi, jsme moc rádi, že jste spokojená s naším e-shopem a oceňujete i rychlou expedici. Pokud byste v budoucnu cokoli potřebovala, jsme vám k dispozici. Krásné jarní dny, tým Naše mléko
Avatar autora | 11.5.2024
- 1.ProbioFlóru jsem začal užívat v nemocnici v Praze - Krči při léčení TBC. Po vyléčení-získání bezinfekčnosti mi bylo řečeno obvodní plicní MUDr., že bych P. měl užívat stále, čím jste vlastně získali trvalého zákazníka - ale v Praze jsem odkázaný na zásilkovny á 74,-Kč tj. bez možnosti osobního odběru a většinou bez platby. - 2. Navíc ke své smůle jako PC amatér nedokáži využít Vámi nabízenou možnost 100,- Kč slevy.

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, pane Svatku, děkujeme vám za důvěru, možnost vyzvednutí v Praze opravdu nemáme, nicméně co se týká slevy, tak pokud napíšete nebo zavoláte, pomohu vám se získáním slevy. Krásný den vám přeji Kateřina Naše mléko
Avatar autora | 9.5.2024
+ Pěkně popsán každý produkt, složení a proč obsahuje co obsahuje.
+ rychlá reakce, rychlé odeslání
+ Přišlo pěkně a pečlivě zabalené
+ Rychlé dodání.
- žádné jsem nezaznamenala

Super produkty, pěkné ceny, léty prověřená kvalita a spolehlivost. Jsem moc spokojená.
JP Avatar autora Jiří Piroch | 8.5.2024
MT Avatar autora Marie Krumlová Tichá | 8.5.2024
web přehledný, komunikace bez problémů, dodání rychlé....kozí mléko dceři chutná a výborně na něm prospívá...doporučuji všemi 10
KK Avatar autora Katerina Král | 8.5.2024
Velmi spokojena
Avatar autora | 5.5.2024
+ synovi po mléku (kojenecké mléko 1) zmizela silná vyrážka (už asi po dvou flaštičkách)
+ znatelně méně zvrací
+ zmizela bolest bříška
+ cenově výhodnější než kozí alternativy jiných značek
+ český produkt
- postrádám možnost koupě většího balení
- musí se presypavat do vlastního balení (chápu, že díky tomu je pravděpodobně snížená cena, ale kdyby bylo k dispozici třeba 1,2kg balení v tvrdém obalu, bylo by to super)

Skvělý český výrobce s celou řadu produktů, které ještě hodlám vyzkoušet.:) Žádná jiná značka synovi takhle neseděla. A to jsem hledala celkem dlouho a vyzkoušela téměř všechny jiné dostupné. :)
ZL Avatar autora Zuzana Lazarova | 3.5.2024
Rychle odeslani, vse super👍🏻
LR Avatar autora Lukáš Routa | 2.5.2024
Vše v pořádku 😉
Nahoru
486 položek celkem