Dopřejte vlasům kvalitní vnitřní výživu s HairTherapy

hairtherapy prirodni extrakty

Pečujte o své vlasy během letních měsíců s doplňkem stravy HairTherapy, který vyživuje vlasy od kořínků po konečky, dodá jim hedvábný lesk, požadovanou hustotu a pevnost. HairTherapy je složen z látek, které účinně bojují proti ztrátě objemu, vypadávání vlasů a zpomalení růstu, proti poškození barvením nebo slunečním zářením.

 

l melathonín pro vlasyPevnost a pružnost vlasů:

  • Keratin a kolagen jsou bílkoviny zodpovědné za strukturu a kvalitu vlasů. Špatná kvalita vlasů může být ovlivněna několika faktory. Produkce keratinu i kolagenu se snižuje věkem, strukturu vlasu ovlivňuje také časté fénování na vysokou teplotu, žehlení nebo kulmování vlasů. Dalším faktorem ovlivňujícím kvalitu vlasu jsou hormonální změny (například těhotenství, porod, kojení, menopauza) a samozřejmě pravidelné barvení nebo odbarvování.
  • L-methionin esenciální aminokyselina, která představuje důležitou součást bílkovin zodpovědných například za podporu tvorby kolagenu či kreatinu. Methionin patří mezi aminokyseliny obsahující síru, která pomáhá udržovat silné a pevné vlasové buňky a kořínky. Také na sebe navazuje zinek a železo a tím zabraňuje ztrátě a zvyšuje pevnost vlasů.

přeslička rolní hairtherapyRegenerace vlasové pokožky:

lopuch větší hairtherapyPokožka hlavy přirozeně produkuje maz, který jí poskytuje ochranu a zabraňuje vysoušení a ztrátě hydratace. V létě si vlasy myjeme prakticky denně, v kombinaci s častým pobytem na slunci se vlasová pokožka vysušuje, dochází k její šupinatění a narušení funkce mazových žláz.

  • Lopuch větší přispívá k normálnímu stavu pokožky, kloubů a chrupavek. Pomáhá při vylučovaní vody z organizmu a pročištění těla.
  • Přeslička rolní přispívá k normálnímu stavu pokožky, vlasů a nehtů a normálnímu stavu kostí a kloubů.

Lesklé a hladké vlasy:

hairtherapy cerná mrkevKaždodenní pobyt na slunci, časté koupání v chlorované nebo mořské vodě vlasům určitě nesvědčí. Vnější ochranná vrstva vlasu se v létě intenzivněji narušuje. Vlasy se lámou a třepí, proto je důležité pravidelně doplňovat nezbytné minerály pro regeneraci struktury vlasů.

  • Kořen černé mrkve je bohatý na železo a vápník, dále na vitamín C a vitamíny skupiny B.
  • Přeslička rolní doplňuje nezbytné minerály, obnovuje mineralizaci vlasů a pokožky hlavy, napomáhá rovnováze minerálů v těle.

hairtherapy červená řepaPodpora růstu a zamezení vypadávání vlasů:

Kromě minerálních látek jsou pro dobrou kvalitu vlasů důležité pochopitelně i vitamíny.

  • Inositol je látka, kterou si naše tělo neumí v dostatečném množství vytvořit samo a hraje důležitou roli v prevenci vypadávání vlasů. Je také nezbytný pro jejich obnovu a růst.
  • Červená řepa obsahuje důležité stopové prvky jako měď, mangan, zinek a selen, dále vitamíny B1, B2, B3, B6 a kyselinu listovou, která je zodpovědná za růst nových vlasových buněk. Dále betakaroten, cholin a biotin. Biotin, je také často označovaný jako vitamín H. Tento "vitamín krásy" se podílí na udržení dobrého stavu vlasů a nehtů, stimuluje produkci keratinu a podporuje růst vlasových folikul. Vsaďte na přírodní sílu. S HairTherapy budou vaše vlasy krásné jako ze salonu.