Růžový kolagen pro zářivou pleť bez vrásek

Červenec je statisticky nejteplejší měsíc, navíc s nejdelšími dny v roce. Zřejmě proto během prvního prázdninového měsíce většina z nás vyráží na letní dovolené, na kterých nesmí chybět každodenní opalování a koupání v moři nebo v bazénu. Mořská nebo chlorovaná voda naši pokožku vysušuje, sluneční paprsky zase poškozují kolagenová vlákna a díky tomu se zhoršuje stav kůže. Vysušená pleť je pak mnohem náchylnější k tvorbě jemných i hlubokých vrásek, pigmentových skvrn a dochází k zintenzivnění stárnutí pleti. 


Řekněte STOP vráskám a podrážděné pokožce, vsaďte na Růžový kolagen, který pokožku dokonale vyživí a udrží ji krásnou.

Doplněk stravy Růžový kolagen obsahuje účinnou kombinaci přírodních složek pro dokonalou pleť. Synergicky působící složky, se postarají o omlazení pokožky celého těla, působí proti vráskám, pomerančové kůži i striím.


Jak přírodní doplněk stravy Růžový kolagen, s obsahem aktivních látek působí?

• Regenerační účinek na pokožku: bioaktivní kolagenní peptidy, které se snadno vstřebávají a zabraňují projevům stárnutí. 
• Vyhlazení vrásek: kolagenní peptidy a vitamín C, který podporuje tvorbu kolagenu, pomáhá k viditelné redukci vrásek. 
• Hydratace pokožky: kyselina hyaluronová, je tělu vlastní látka, která má schopnost na sebe vázat vodu. Jedna molekula kyseliny hyaluronové na sebe naváže až 100násobek své hmotnosti. Dobře hydratovaná pokožka působí mladistvým dojmem.  
• Účinný boj s celulitidou: patentovaná složka Cacti-nea reguluje množství vody v podkoží a bojuje tak s pomerančovou kůží, vyhlazuje pokožku.
• Zklidnění podrážděné pokožky: Extrakt z růží hydratuje a vyživuje pokožku, je navíc bohatým zdrojem přírodního vitamínu C.

Co byste měli vědět o kolagenu?

Kolagen je druh proteinu, který je důležitou součástí pojivových tkání zajišťující plnou funkčnost kůže, kostí, svalů a vazivových struktur. Kolagen je náš organismus schopný si vytvářet sám, ale pouze do určitého věku. Jeho produkce po 25. roku věku výrazně klesá – což přispívá k projevům stárnutí, kterým všechny z nás snaží vyhnout.


Co byste měli vědět o kolagenních peptidech?

Molekuly kolagenu jsou poměrně velké, proto se hůře vstřebávají a využívají, pro intenzivnější účinnost jsme do Růžovém kolagenu použili hydrolyzované kolagenní peptidy, tedy rozštěpené molekuly kolagenu, které se mnohem lépe vstřebají a jejich pozitivní účinky na pokožku se tak mnohonásobí.

Dobře vyživená a hydratované pokožka vypadá mladě a je základem pro krásné a dlouhotrvající opálení. Užijte si léto  bez obav ze stárnutí kůže!