Dopřejte si lahodnou kávu na hubnutí

keto kava coffe4slim

Coffee4Slim: účinná přírodní cesta ke štíhlé linii

o- doplněk stravy pro zlepšení kondice a fyziologické snížení hmotnosti.

Coffee4Slim je unikátní doplněk stravy s biologicky aktivními složkami s příznivými účinky na metabolismus sacharidů a tuků. Pravidelné pití Coffee4Slim přispívá ke snížení hmotnosti. Doplněk stravy byl ověřen jako součást komplexního řešení všech forem nadváhy, které představují spolu s cukrovkou, vysokým krevním tlakem a srdečně-cévními chorobami rizikové faktory metabolického syndromu.

Metabolický syndrom je diagnostikován u osob s abdominální obezitou, krevním tlakem nad 130/85 mmHg, glykemií nalačno více než 5,6 mmol/l, obsahem triglyceridů v krevním séru více než 1,7 mmol/l a HDL cholesterolu méně než 1,0 mmol/l ( u mužů) a 1,3 mmol/l ( u žen).

Pro fyziologické snižování hmotnosti bez hladu a drastických diet

  • Doplňková výživa při léčbě metabolického syndromu, cukrovky, vysokého obsahu nežádoucích tuků v krvi
  • Doplňková výživa  pro zvýšení potenciálu při odbourávání nadbytečných volných radikálů

Doporučené dávkování Coffee4Slim a příprava

  • příprava obvyklá jako u standardní instatní kávy: 1 kávovou lžičku (2 g) přelijte 200 ml teplé  vody. Pijte 1-2x denně (nejlépe po jídle přes den - ne na noc, protože preparát obsahuje kofein jako přirozenou složku instantní kávy). Max. 3 dávky za den. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.  Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu.m
  • Složení: Instantní káva, inulín (prebiotická vláknina), extrakt ze zelené kávy, resveratrol, fucoxanthin, přírodní aromatické látky, sukralóza.  Neobsahuje suroviny živočišného původu - vhodné i pro vegetariány. Neobsahuje lepek a laktózu – vhodné pro osoby s bezlepkovou a diabetickou dietou a laktózovou intolerancí. Výrobek není určen pro děti do 18 let – ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte při teplotě do 25 °C a rel. vlhkosti do 60 %.
  • Vyrobeno v certifikovaném výrobním systému HACCP.

Leden a únor jsou měsíce, kdy se prakticky všechna média zaměřují na nejrůznější diety, popisují je a hodnotí. Hubnutí je určitě oblíbené a bohulibé téma, zvláště pokud se u nás s nadváhou potýká každý druhý dospělý a každé desáté dítě. Boj s nadbytečnými kily není jenom estetickou záležitostí, ale je hlavně bojem o zdraví. Nadváha či obezita to jsou synonyma pro riziko vzniku cukrovky II. typu, infarktu, vysokého krevního tlaku, přetěžování kloubů a nyní i vážných zdravotních komplikací při virovém onemocnění. Při vývoji doplňku stravy Coffee4Slim jsme mysleli na všechny, které už nebaví drastické diety s jo-jo efektem, polykání „zázračných pilulek“ na hubnutí, ani nechtějí podstoupit drahé odsávání tuku. Spojili jsme příjemné s užitečným a vznikla vynikající káva na hubnutí s biologicky aktivními látkami, které pozvolna ovlivňují metabolizmus.

Základní biologicky aktivní složky Coffee4Slim „ kávy na hubnutí“  působí prokazatelně na metabolizmus tuků a sacharidů – pomáhají  je lépe  využívat a jsou prevencí  vzniku metabolického syndromu. Klinické studie tato tvrzení dokazují.

Pokud budeme denně konzumovat celou husu, kachnu nebo gulášek s osmi knedlíky nepomůže ani „káva na hubnutí“. Avšak při testování Coffee4Slim, kdy většina osob konzumovala běžnou pestrou stravu s podílem zeleniny, bylo po 45 dnech dosaženo úbytku hmotnosti. U osob, které zvýšily pohybovou aktivitu (přiměřeně věku a zdravotnímu stavu) šly kilogramy rychleji dolů. Navíc i  krátká  procházka byla hodnocena jako příspěvek k duševní pohodě a k optimismu.

Část lidí ve věkové skupině do 35 let s pár kily navíc možná hubne ještě docela v pohodě. Stačí mírně upravit jídelníček a skočit častěji do fitka a je to.  Ale co poradíte diabetikovi s nadváhou - aby vynechal jídlo, když by měl jíst pravidelně, aby nerozkolísal hladinu krevního cukru? A co dáma s nadváhou, která čeká na výměnu kloubu a musí dát před operací několik kilogramů dolů - aby šla 3x týdně do fitness centra? I na takové osoby je třeba myslet a pomoci jim!

Doplněk stravy Coffee4Slim však není určen pro velké hubnutí v krátkém čase, ale vzhledem k jeho schopnosti být doplňkovou výživou v boji proti „ civilizačním“ nešvarům, je určen pro dlouhodobé používání nejen pro obézní jedince. Zvlášť, když cena jedné porce této speciální kávy je opravdu velmi příznivá.

Přírodní biologicky aktivní složky Coffee4Slim „kávy na hubnutí“ působí prokazatelně na metabolizmus tuků a sacharidů, pomáhají je lépe využívat a jsou prevencí vzniku metabolického syndromu. Řada klinických studií tato tvrzení dokazuje.

Pokud vás zajímají ověřené a v odborné literatuře publikované údaje čtěte dále:

Účinné látky a popsané pozitivní účinky

Coffee4Slim je doplněk stravy, jehož unikátní složení a účinky byly ověřeny v rámci patentového řízení. Hubnutí bylo prokázáno i u osob, které nezměnili své stravovací návyky a nezvýšili pohybovou aktivitu. Avšak v případě, že je pravidelné pití Coffee4Slim kombinováno s výživovými změnami (dietním stravováním) a zvýšenou pohybovou aktivitou lze dosáhnout vyšších úbytků hmotnosti.

  • Naše ověření se zaměřilo na úbytky hmotnosti:

Ve dvojitě zaslepeném pokusu byl 11 dobrovolníkům ve věku 23-60 let podáván doplněk stravy ve formě instantního kávového nápoje s denními dávkami účinných látek podle příkladu 2 po dobu 45 dnů. Kontrolní skupinu tvořilo 5 dobrovolníku ve věku 25-62 let, kterým bylo podáváno placebo formou stejného množství stejného potravního nosiče – instantní kávy s prebiotickou vlákninou. Úbytek tělesné hmotnosti u skupiny s doplňkem stravy podle vynálezu dosáhl za dané období v průměru 4,36 % počáteční hmotnosti se směrodatnou odchylkou ±0,49 a 1,8 % hodnoty BMI se směrodatnou odchylkou ±0,29. U kontrolní skupiny nebyly zaznamenány žádné signifikantní změny hmotnosti, a tedy ani BMI.

Biologicky aktivní složky:

resveratrol, extrakt ze zelené kávy a fucoxanthin představují  ideální kombinaci přírodních látek spojujících své působení v organismu v jeden žádoucí efekt: postupné snižování hmotnosti.

Fucoxanthin

Fucoxanthin hubnutí keto kávaFucoxanthin je izolován z jedlých mořských řas rodu Undaria pinnatifida. Patří do skupiny xanthofylů příslušejících ke karoteinoidům. Jeho působení ocení všichni s přebytečným tukem uloženým v oblasti břicha.  V klinické, dvojitě zaslepené placebem kontrolované studii, byl zkoumán účinek fukoxanthinu (1 nebo 3 mg denně) u japonských obézních, a to po dobu 4 týdnů japonským dospělým mužům a ženám s indexem tělesné hmotnosti (BMI) vyšším než 25 kg/m2. Závěry: Fucoxanthin snížil tělesnou hmotnost, BMI a břišní tuk působením na viscerální i podkožní tuk (významně i v oblasti stehen). V důsledku toho může být Fucoxanthin schopen zlepšit stav nadváhy u mužů i žen. U subjektů užívajících fukoxanthin nebyly zjištěny žádné abnormality krevního tlaku, tepové frekvence, krevních parametrů a parametrů analýzy moči. Podrobněji: Došlo k významnému snížení tělesné hmotnosti, BMI a oblasti viscerálního tuku ve skupině s příjmem 3 mg fukoxanthinu /den ve srovnání se skupinou s placebem. Relativní hodnoty celkové tukové hmoty, oblasti podkožního tuku, obvodu pasu a obvodu pravého stehna byly také významně nižší ve skupině s 1 mg fukoxanthinu /den než ve skupině s placebem. Významné snížení absolutního obvodu pravého stehna bylo zaznamenáno ve skupině s 1 mg/den fukoxanthinu ve srovnání se skupinou s placebem (významné působění na ukládání tuku ve stehnech).  (Seaweed Fucoxanthin Supplementation Improves Obesity Parameters in Mild Obese Japanese Subjects, S Hitoe, H Shimoda - Functional Foods in Health and Disease, 2017)Příznivé účinky
 
Fucoxanthinu popisuje mnoho publikovaných klinických studií a výzkumných článků, které demonstrují a vychvalují mimo jiné nutraceutické, antioxidační, protirakovinné, antiobezitní, antidiabetické, antimikrobiální a kardiovaskulární ochranné účinky této složky mořských řas  (Fucoxanthin has potential for therapeutic efficacy in neurodegenerative disorders by acting on multiple targets,, Fucoxanthin: A Promising Medicinal and Nutritional Ingredient, Fucoxanthin, a marine carotenoid present in brown seaweeds and diatoms: metabolism and bioactivities relevant to human health.[Mar Drugs. 2011], Anti-obesity activity of the marine carotenoid fucoxanthin.[Mar Drugs. 2015], Health benefits of fucoxanthin in the prevention of chronic diseases.[Biochim Biophys Acta Mol Cell], Biological activities and potential health benefits of fucoxanthin derived from marine brown algae.[Adv Food Nutr Res. 2011, Antitumor and Cancer-preventative Function of Fucoxanthin: A Marine Carotenoid.[Anticancer Res. 2017]

Resveratrol

resveratrolResveratrol také tato rostlinná složka, nalézající se ve vyšším množství hlavně v červeném víně, je dlouhodobě celosvětově studována s tím, že může mít v těle mnoho účinků, včetně rozšíření krevních cév a snížení rizika srážení krve. Může také snížit bolest a otok, snížit hladinu cukru v krvi a pomoci tělu bojovat proti nemocem. Prokazatelně zlepšuje činnost buněčných mitochondrií (ty vykonávají funkci buněčné elektrárny, v níž probíhají důležité biochemické pochody),  tím se podílí na intenzivnější přeměně stravy na energii. Působí především v oblasti lipidového/tukového metabolizmu.

Studie ukazují, že resveratrol chrání mozek před ztrátou neuronů a zpomaluje tak nástup onemocnění jakými jsou Alzheimerova nemoc, Amyotropní skleróza a další nemoci způsobující demenci.

V posledním desetiletí se malému polyfenolu resveratrolu dostalo široké pozornosti buď jako potenciální terapie nebo jako preventivní činidlo pro řadu onemocnění. Studie naznačují, že resveratrol má vlastnosti proti stárnutí, antikarcinogenní, protizánětlivé a antioxidační vlastnosti, které mohou být relevantní pro chronická onemocnění a/nebo dlouhověkost u lidí. Prvotní výzkum na laboratorních modelech je poměrně významný, ale nejdůležitější jsou potvrzující účinky suplementace resveratrolem na fyziologické reakce u lidí. Polyfenolové struktuře resveratrol vděčí za antioxidační aktivitu a může snižovat oxidanty indukovanou apoptózu a oxidaci lipoproteinů s nízkou hustotou (LDL). Kardioprotektivní aktivita resveratrolu je spojena s inhibicí agregace krevních destiček a oxidace LDL a podporou vazorelaxace tepen.

Bylo prokázáno, že resveratrol jako doplněk léčby chemoterapií snižuje iniciaci, podporu a progresi nádoru a také inhibuje růst rakovinných buněk prostřednictvím zvýšené apoptózy a/nebo blokády buněčného cyklu. Zánětlivé procesy v těle jsou spojeny s mnoha chronickými onemocněními, včetně srdečních chorob a cukrovky. Kromě toho můžebiologická aktivita resveratrolu pomoci při prevenci osteoporózy. Resveratrol je obecně dobře tolerován, ale má horší biologickou využitelnost. The therapeutic potential of resveratrol: a review of clinical trials - Precision Oncology volume 1, Article number: 35 (2017), Multiplicity of effects and health benefits of resveratrol , Medicina 52,  3, 2016, p. 148-155, Resveratrol and Clinical Trials: The Crossroad from In Vitro Studies to Human Evidence, Current Pharmaceutical Design 2013, 19(34).

Extrakt zelené kávy

exktrakt ze zelené kávy ketoExtrakt zelené kávy se standardizovaným obsahem kyseliny chlorogenové. Tento extrakt se zaměřuje na sacharidový metabolismus. Optimalizuje a stabilizuje hladinu krevního cukru. Vyrovnaná hladina glukózy v krvi omezuje pocity hladu a především “chutě” na sladké potraviny. Antioxidační vlastnosti jsou další pozitivní vlastností extraktu zelené kávy se standardizovaným obsahem kyseliny chlorogenové. Několik studií ukázalo, že extrakt ze zelených kávových zrn může lidem pomoci zhubnout. Ve studii z roku 2017 na ženách s obezitou vedlo užívání 400 mg extraktu ze zelených kávových zrn po dobu 8 týdnů spolu s dietou s omezeným příjmem energie k většímu úbytku hmotnosti než samotné dodržování stejné diety.
 
 
 

OSTATNÍ ZDROJE:

The Use of Green Coffee Extract as a Weight Loss Supplement: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomised Clinical Trial, Gastroenterol Res Pract. 2011; 2011: 382852,

The effects of green coffee extract supplementation on glycemic indices and lipid profile in adults: a systematic review and dose-response meta-analysis of clinical trials, Nutrition Journal 2020, 19, Article: 71,

The effect of green-coffee extract supplementation on obesity: A systematic review and dose-response meta-analysis of randomized controlled trials.[Phytomedicine. 2019],,

Behavioral and Pharmacotherapy Weight Loss Interventions to Prevent Obesity-Related Morbidity and Mortality in Adults: An Updated Systematic Review for the U.S. Preventive Services Task Force[ 2018] ,

The blood pressure-lowering effect and safety of chlorogenic acid from green coffee bean extract in essential hypertension.[Clin Exp Hypertens. 2006 ,

The effect of chlorogenic acid enriched coffee on glucose absorption in healthy volunteers and its effect on body mass when used long-term in overweight and obese people.[J Int Med Res. 2007,

The effect of chlorogenic acid enriched coffee on glucose absorption in healthy volunteers and its effect on body mass when used long-term in overweight and obese people.[J Int Med Res. 2007],

Chlorogenic acid and synthetic chlorogenic acid derivatives: novel inhibitors of hepatic glucose-6-phosphate translocase.[J Med Chem. 1997],

Inhibitory effect of green coffee bean extract on fat accumulation and body weight gain in mice.[BMC Complement Altern Med. 2006] ,

Chlorogenic acid exhibits anti-obesity property and improves lipid metabolism in high-fat diet-induced-obese mice.[Food Chem Toxicol. 2010],

Chlorogenic acid compounds from coffee are differentially absorbed and metabolized in humans.[J Nutr. 2007]