Hvězdy léta Kolagen a HairTherapy

Hvězdy léta Kolagen a HairTherapy

plet vysusena kolagen neniLetní dvojice, která u vás doma nesmí chybět.

Dokonalá péče o pleť a vlasy začíná uvnitř!
Nechte se hýčkat přírodní péčí jako ze salonu.

Sluneční paprsky jsou sice důležitým zdrojem vitaminu D i dobré nálady, ale mohou mít i řadu neblahých následků pro naši pleť a vlasy. Intenzivní slunění, vodní radovánky v chlórovaném bazénu nebo slané mořské vodě, dále suchý vzduch z klimatizace při dlouhém cestování – to jsou vlivy, které naši pokožku i vlasy nadměrně vysušují a mohou je i poškodit. Sluneční záření poškozuje kolagenová vlákna a díky tomu je pokožka vysušená a stárne. Suchá kůže je pak náchylnější k tvorbě vrásek a pigmentových skvrn.

Dobře vyživená a hydratované pokožka je také základem pro krásné a dlouhotrvající opálení.

Růžový kolagen obsahuje kombinaci účinný složek, která nejen chrání pokožku, ale působí proti tvorbě vrásek a strií.  Pravidelné užívání Růžového kolagenu pokožku dokonale hydratuje a udržuje ji vypjatou, mladou a svěží.

ruzovy kolagen pletRůžový kolagen, přírodní doplněk stravy s obsahem aktivních látek.

  • Obsahuje bioaktivní kolagenní peptidy, které mají blahodárný a regenerační účinek na pokožku.
  • Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která se postará o dokonalou hydrataci pokožky.
  • Extrakt Cacti-nea – patentovaný přírodní bio extrakt z plodu opuncie s klinicky ověřenými účinky pro boj s celulitidou, podporující hubnutí v příslušných partiích těla a pomáhající regulovat množství vody v organismu.
  • Extrakt z růže obsahuje unikátní bioaktivní látky s mnoha přínosy. Růže hydratuje a vyživuje pokožku, dodává vitamín C a přírodní antioxidanty, kontroluje tvorbu mazu, zklidňuje podrážděnou pokožku, zajišťuje hladší a jemnější pleť.
  • Vitamín C je všestranně působící látkou. Je ověřeno, že podporuje tvorbu kolagenu a je tedy nezbytný k dosažení viditelně zdravější pleti.
  • Zinek je nepostradatelný stopový prvek nacházející se ve vysoké míře právě v kůži, ale i vlasech a nehtech a jeho dostatečné množství ovlivňuje jejich kvalitu. Zinek podporuje aktivitu mnoha enzymů působících v našem organismu, a proto je jeho dostatečný příjem důležitý nejen pro krásu a vitalitu.

HairTherapy je doplněk stavy, který dodá vašim vlasům nezbytné vitamíny pro rychlý růst, hustotu, pevnost i lesk.

hair therapy a slunce chlpV létě dochází k intenzivnějšímu narušení vnější ochranné vrstvy vlasu, čímž se ztrácí jeho pružnost a lesk. Vlasy se třepí a lámou. Častým koupáním a pobytem na slunci dochází také k šupinatění vlasové pokožky, narušuje se prospěšná funkce mazových žláz v pokožce hlavy, vlasy tak ztrácí svoji pružnost a hebkost. Jak tedy předejít poškození vlasů? Ověřili jsme si, že lze kvalitu vlasů udržet i během letních měsíců – s doplňkem stravy HairTherapy.

 

HairTherapy obsahuje všechny složky nezbytné pro krásu vašich vlasů:

KOLAGEN A HAIR THERAPY SLUNCE

  • L-methionin je esenciální aminokyselina, která představuje důležitou součást bílkovin zodpovědných například za podporu tvorby kolagenu či kreatinu. Methionin patří mezi aminokyseliny obsahující síru, která pomáhá udržovat silné a pevné vlasové buňky. Také na sebe váže zinek a železo a tím zabraňuje ztrátě vlasů, posiluje vlasové folikuly a zvyšuje pevnost a pružnost vlasů.
  • Přeslička rolní přispívá k normálnímu stavu pokožky, vlasů a nehtů a normálnímu stavu kostí a kloubů. Obnovuje mineralizaci vlasů, nehtů a pokožky. Pomáhá při vylučování a napomáhá rovnováze elektrolytů (minerálů) v těle.
  • Lopuch větší přispívá k normálnímu stavu pokožky, kloubů a chrupavek. Pomáhá při vylučovaní vody z organizmu a pročištění těla.
  • Kořen černé mrkve je bohatý na železo a vápník, dále na vitamín C a vitamíny skupiny B.
  • Červená řepa obsahuje důležité stopové prvky jako měď, mangan, zinek a selen, dále vitamíny B1, B2, B3, B6, kyselinu listovou, betakaroten, cholin a biotin. Biotin, je také často označovaný jako vitamín H. Tento "vitamín krásy" se podílí na udržení dobrého stavu vlasů a nehtů.
Vsaďte na ověřené duo, jehož komplexní působení se postará o dokonale vyživenou, omládlou pokožku a zářivé husté vlasy a užijte si léto v plné kráse.