BIOpotraviny za lákavé ceny

1033x480_zari_mesic_biopotravin

 

1000x1000_caje2a1_tisiciJako výrobci ryze českých biopotravin, konkrétně bio čajů a bio nápojů pro děti prémiové značky BABIO, jsme pyšní na možnost být i v letošním roce součástí projektu Ministerstva zemědělství Září – měsíc biopotravin a ekologického zemědělství. Vítáme možnost veřejnosti blíže představit bio produkty pro děti naší jihočeské výrobní společnosti GOLDIM. 

Znáte nás nebo jsme vám povědomí? Samozřejmě! Spousta maminek a tatínků zná naše již tradiční bio dětské čaje s roztomilým králíčkem na bílo-zelených krabičkách. Možná si i vy konkrétně vybavíte některý z našich čajů pro děti a jeho jemnou chuť a vůni – bio čaj pro kojící maminky, bio čaj pro miminka – fenyklový, heřmánkový a tišící, výborný ovocný čaj nebo třeba rakytníkový či ostružinový čaj. Nabídku máme opravdu širokou a co se týče granulovaných bio nápojů, fenyklový, jahodový a klidný spánek dětí, také v celé Evropě velmi unikátní.

Historie GOLDIM se píše od roku 1992

Historie GOLDIM je pevně spjata s jihočeským městem Soběslav, kde se bio dětské čaje vyrábějí a kde se také přímo zrodila myšlenka uvést ucelenou řadu BABIO na trh. V první polovině měsíce září naše společnost GOLDIM oslaví již 28. narozeniny a za tu dobu toho dokázala v oblasti výživy a péče o zdraví opravdu mnoho. S chutí se pustila nejen do výroby bio čajů a bio nápojů, ale také zcela unikátních českých Kozích kaší a kojeneckých mlék Naše mléko se zdravým a lehce stravitelným kozím mlékem. Nebo si vybavíte naši nejnovější řadu proteinových jídel a proteinových nápojů pro regulaci hmotnosti, keto dietu MyKETO?

 

Nahlédněte nyní s námi za oponu a podívejte se do našeho jihočeského výrobního závodu.

 

Ochutnejte rozdíl, bio a „nebio“

Měsíc biopotravin Ministerstvo zemědělství vyhlašuje již od roku 2005. Za těch mnoho let se podařilo zviditelnit a podpořit mnohé české bioprodukty na našem trhu. BIO nabízí opravdu mnoho výhod úzce spojených s jejich vysokou kvalitou, např. absenci pesticidů, hnojiv, ale také umělých aditiv či konzervantů. Výroba BIO potravin podléhá velmi striktním pravidlům a klade na výrobce nemalé požadavky. Výsledek BIOprodukce však stojí za to! Dovolíme si citovat motto z úplně prvního ročníku Září – měsíc biopotravin a ekologického zemědělství, „Ochutnej ten rozdíl“, protože, nikdo tomu neuvěří, dokud se sám nepřesvědčí. V tomto případě ochutná BIO čaj nebo BIO nápoj a zjistí, že chutná daleko lépe než „běžný-konvenční“ čaj. Zakoupit můžete také mimořádně výhodné balíčky bio čaje BABIO 2+1 ZDARMA! Nezapomeňte se také zapojit do naší chystané soutěže na facebooku, pro vítěze máme připraven dárkový balíček BIO dětských čajů a nápojů. Věříme, že i letošní, již 15 ročník Září - měsíce biopotravin a ekologického zemědělství, si užijete a také, že rozšíříte řady milců lahodného bio čaje BABIO, který můžeme bez nadsázky označit jako vysoce kvalitní „rodinný čaj“.

 

caj-akce-1033x480_banner_2plus1