Glukomannan konjac 300 g

Glukomannan konjac v prášku 300g ➤ přírodní želírující, bobtnavá vláknina. Glukomannan v rámci nízkoenergetické diety přispívá ke snížení tělesné hmotnosti.

Můžeme doručit do:
12.12.2024
Možnosti doručení
Momentálně nedostupné (>10 ks)
Kód: 3237
Značka: MyKETO
429 Kč / ks 1,43 Kč / 1 g
Kategorie: Doplňkové produkty
Hmotnost: 0.3 kg
Dieta: Bezlepková, Bezlaktózová, Bezvaječná
Fáze: 1. fáze

100% Glukomannan – Konjac z hlízy Amorphophallus konjac. Glukomannan v rámci nízkoenergetické diety přispívá ke snížení tělesné hmotnosti. Příznivého účinku dosáhnete při příjmu 3 x 1 g glukomannanu denně rozpuštěného ve 250 ml vody vždy před jídlem, zapijte ještě 1 sklenicí vody, aby se látka dostala do žaludku. Doporučená denní dávka max. 4 g. Glukomannan přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi, pokud chcete tohoto pozitivního účinku dosáhnout je zapotřebí, abyste zkonzumovali 4 g glukomannanu denně.

Složení: 100% glukomannan – Konjac z hlízy Amorphophallus konjac. Neobsahuje lepek. Doporučená denní dávka max. 4 g

Použití: V rámci nízkosacharidového stravování (keto, lowcarb) nebo při bezlepkové dietě používejte při přípravě sladkých či slaných koláčů/dezertů (plní funkci lepku), ztužení šlehačky atd. Glukomannan v rámci nízkoenergetické diety přispívá ke snížení tělesné hmotnosti. Příznivého účinku dosáhnete při příjmu 3 x 1 g glukomannanu denně rozpuštěného ve 250 ml vody vždy před jídlem, zapijte ještě 1 sklenicí vody, aby se látka dostala do žaludku.Recepty v low carb stylu naleznete na našem webu nebo u odkazu ZDE.

Skladování: Skladujte v suchu, při teplotách do 25°C.

Upozornění: Nekonzumujte samotný prášek v suchém stavu, pouze jako součást potraviny nebo důkladně rozpuštěný v dostatečném množství vody! Při nedostatečném příjmu tekutin může dojít k udušení. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Výrobce: GOLDIM, s.r.o., Michelská 18/12a, 140 00 Praha 4, Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: