"Neobsahuje palmový olej"

palmovy-olej-1200x628_palm_oil_NM

 

Patříte mezi ty, kteří se dívají v obchodě na etikety výrobků, jestli neobsahují PALMOVÝ OLEJ? Tak to jste náš člověk! Víte, že ani jeden z našich výrobků palmový olej neobsahuje? 

Jasně! Tuky a oleje lidé ve svém jídelníčku potřebují, u palmového oleje je však jedno velké "ale" a tím je sporný způsob jeho získávání. Konkrétně máme na mysli ten palmový olej, který se získává neudržitelným způsobem. Co to znamená? Jednoduše řečeno to, že dochází k plošnému vypalování tropických pralesů a následnému vysazování palem s cílem produkce a prodeje palmového oleje třeba právě do zemí EU. 

Proč podporovat ničení tropických pralesů? Jako jedni z mála výrobců kojeneckých mlék jsme se rozhodli tento olej v našich výrobcích nepoužívat a tím jsme řekli jasné "ne" plantážím produkujícím „non-sustainable“ neudržitelný palmový olej a obchodu s ním! Nahradili jsme ho sice dražšími, pro lidské zdraví však hodnotnějšími oleji nejvyšší kvality. 

Naše mléko® na bázi kozího mléka je zcela „FREE of Palm Oil“ stejně jako všechny ostatní výrobky české rodinné firmy GOLDIM.

Schválně si zjistěte, jak se k tomuto tématu staví ostatní společnosti a čtěte pozorně etikety kojeneckých mlék a jiných, běžně kupovaných výrobků! Společně můžeme situaci změnit! 

 

Děkujeme Vám, že naše výrobky bez palmového oleje oceňujete! 

 

Váš tým Naše mléko.