Elixír pro váš metabolismus?

360x240_ohen

 

Když hubnete, potřebujete maximálně urychlit spalování tuků ve vaší vnitřní "metabolické peci". Právě zpomalený metabolismus je častou příčinou, proč jsou diety neúčinné.

InThermo - účinný nástroj 

I voda, která má sama o sobě nedocenitelné vlastnosti a je doslova nositelkou života, se dá ještě „povýšit“. Hodně lidí, kteří chtějí zhubnout si po ránu pro urychlení metabolismu dává do vody šťávu z citronu. Pokud ale do sklenice vody přimícháte lžičku produktu InThermo, získáte lahodný bylinný bioaktivní nápoj. Dopřát si ho můžete bez obav každý den, ať už horký či studený, záleží na vás, na vaší náladě, chuti, ročním období apod. 

Využijte darů přírody naplno

Složení InThermo vychází z darů přírody, ale i z moderních vědeckých poznatků. Jedná se o bioaktivní nápoj, jehož pravidelné pití je na bezpečné, přírodní bázi. 

 

Kdy InThermo využijete nejvíce?

✓ Při dietě či po ní 

✓ Pokud je vám 40+ a je pro vás stále těžší úspěšně bojovat proti nadbytečným kilogramům

✓ Při práci na směny - zde je nápoj velmi oblíbený - povzbudí a přitom tělo optimálně podpoří

✓ Oblíbený je také při sportu 

✓ Dopřát si ho můžete při obohacení a zpestření vašeho jídelníčku 

jak na metabolismus?

Při zpomalené látkové výměně našeho těla se můžeme trápit sebe přísnější dietou, ale efektivně nehubneme. Naše tělo začne s přijímanou energií z potravy maximálně šetřit a ukládat ji na horší časy ve formě zásobního tuku. Naopak, když se začneme stravovat pravidelně a tělu dopřejeme dostatek živin k jeho správné funkci, přestane tělo s přijatou energií šetřit a bude ochotné ji začít vydávat. A výsledek se konečně může dostavit!  

Jak si představit proces spalování zásobního tuku?

inThermoPředstavte si váš metabolismus jako jakousi "metabolickou pec". Neefektivně funguje když vyhasíná a naopak, když ji povzbudíte a rozpálíte, začne spalovat mnohem efektivněji. Tak už víte, proč je potřeba váš metabolismus rozehřát a nastartovat? Ano, přesně tak! Aby vaše tělo mělo co nejlepší "spalovací" výkon a vy konečně získali kontrolu nad vaší hmotností. Pamatujte si, že právě zpomalený metabolismus je příčinou toho, proč při dietě nehubneme a ani drastické diety, které rozhodně nezkoušejte, nejsou účinné. 

Patříte mezi dietáře? 

A pokud i vy patříte mezi „dietáře“, kteří si opakovanými jednostrannými dietami a hladověním zásadně zpomalili metabolismus, s InThermo rozhodně chybu neuděláte. Stejně i v případě, že je váš věk 40+ a je pro vás stále těžší úspěšně bojovat proti nadbytečným kilogramům. Nápoj InThermo (ať už teplý nebo studený) si dopřejte každý den, třeba ráno a odpoledne, maximálně však 5x denně.

Literatura: 

Khan at. al.: Tea polyphenols for health promiotion, Life Sci. 2007 Jul 26;81(7):519-33. Epub 2007 Jun 28.

Kao et. al.: Tea, obesity, and diabetes. Mol Nutr Food Res. 2006 Feb;50(2):188-210.

Sueoka, et. al.: A new function of green tea: prevention of lifestyle-related diseases. Ann N Y Acad Sci. 2001 Apr;928:274-80.

Maha Sellami et al: Herbal medicine for sports: a review, J Int Soc Sports Nutr. 2018; 15: 14. 

Jay R. Hoffmann et al: Thermogenic Effect from Nutritionally Enriched Coffee Consumption, J Int Soc Sports Nutr. 2006; 3(1): 35–41.