Hvězda měsíce FatBurn

spalovač tuků fatburn a jeho působení spálení v břiše po jídle a před výkonem 1600x650

Objevte přírodního tukožrouta, na kteréhi se můžete bez obav spolehnout! FatBurn je účinný spalovač, který podporuje metabolismus tuků, snižuje jejich vstřebávání a zvyšuje energetický výdej a dodává energii. FatBurn využívá synergicky působící přírodní složky podporující termogenzi a působící cíleně na vaše tukové zásoby. Podpořte své úsilí o lepší postavu preparátem, který je nadupaný účinnými přírodními látkami!

FatBurn: stimulační a termogenní spalovač tuků

Účinné složky doplňku stravy FatBurn

  • fatburn a pálení tuků v břiše spalovac tukuKajenský pepř s kapsaicinem – napomáhá udržení tělesné hmotnosti díky výdeji energie, termogenezi, přispívá k metabolismu tuků a sacharidů, snižuje energetický příjem díky menší chuti na jídlo.
  • Hořký pomerančovník neboli Citrus aurantium obsahuje synefrin, jeden z vůbec nejpopulárnějších spalovačů tuku, který podporuje termogenezi a příznivě ovlivňuje metabolismus tuků a přispívá ke kontrole hmotnosti.
  • Guarana – obsahuje přírodní kofein, podporuje látkovou výměnu, má stimulační účinky, dodává energii a snižuje únavu.
  • Kofein – je vynikající pomocník při hubnutí.  Zvyšuje množství katecholaminů v krvi, což jsou látky, které připravují tukové zásoby k oxidaci – ke spalování. Takto se zvyšuje bazální metabolismu, jehož vyšší hodnoty jsou základem úspěšného hubnutí. Představuje totiž množství energie, kterou spálíte v klidu, bez fyzické námahy!
  • Extrakt z Yerby maté, známý také jako Cesmína paraguayská – pomáhá při kontrole tělesné hmotnosti.  Příznivě ovlivňuje metabolismus tuků a také snižuje míru duševní únavy.
  • Extrakt ze zelené kávy – je vynikajícím zdrojem kofeinu, který napomáhá hubnutí. Kromě kofeinu se zelená káva může pochlubit i vysokým obsahem kyseliny chlorogenové podporující hubnutí snížením vstřebávání tuku a glukózy.  
  • Vyvinuto – vyrobeno – ověřeno v ČR!

Co je termogenze?

"Jednoduše je to zvyšování tepla v těle díky zrychlování metabolických procesů, což jsou děje, při kterých jsou přeměňovány základní složky potravy a je uvolňována energie. Základní funkcí metabolických procesů je tvorba energie a stavebního materiálu pro organismus. Tyto děje jsou katalyzovány/řízeny enzymy. Chcete-li zvýšit účinek spalování tuků, kombinujte doplněk stravy FatBurn s preparátem MyKeto Enzym."

Více o účinných přírodních složkách termogenního spalovače tuků FatBurn

fatburn spalovaní tuků hubnutíCitrus aurantium obsah je synefrin, jeden z vůbec nejpopulárnějších spalovačů tuku, který podporuje termogenezi, zvýšený výdej energie v kombinaci s extraktem z guarany, zelené kávy a yerby maté hraje velkou roli při štěpení tuků. Velmi důležitý je kapsaicin z kajenského pepře, který vedle podpory celkového energetického výdeje působí na metabolismus tuků a cukru a podporuje snížení příjmu kalorií ze stravy. Citrus aurantium zároveň podporuje normální funkci dýchacího systému. Guarana podporuje látkovou výměnu, má stimulační účinky - dodává energii a oddaluje únavu. Kajenský pepř, napomáhá udržení tělesné hmotnosti díky výdeji energie - termogenezi, přispívá k metabolismu tuků a sacharidů, dále redukuje energetický příjem díky snižování chuti na jídlo. FatBurn užívejte v maximální denní dávce 2 kapsle, které doporučujeme stále užít před vydatným jídlem a nebo před cvičením: v tomto případě působí také jako výborný sportovní "nakopávač".