MyKETO Proteinové jídlo těstoviny s boloňskou omáčkou

Proteinové těstoviny s boloňskou omáčkou, v prášku. Směs pro přípravu vyváženého a chutného pokrmu s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny, s vitamíny a minerálními látkami. Součást náhrady celodenní stravy pro regulaci hmotnosti. S MyKETO proteinovými jídly hubnete rychle a pohodlně.

Zvolte variantu
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
16.7.2024 16.7.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvolte variantu
Kód: 3149 3180 Zvolte variantu
Značka: MyKETO
59 Kč / ks 885 Kč / ks od 59 Kč / ks 1,07 Kč / 1 g 1,07 Kč / 1 g
Kategorie: Low carb hlavní jídla
Dieta: Bezlaktózová, Bezvaječná
Fáze: 1. fáze, 2. fáze, 3. fáze, Udržovací fáze
Počet porcí: 5

Lahodné proteinové jídlo těstoviny s boloňskou omáčkou od MyKETO proteinové keto diety ve výhodném balení. Jednoduše si dopřejte toto plnohodnotné a vyvážené jídlo při vaší dietě k obědu či večeři. Nasytí vás a maximálně podpoří hubnutí.

Návod k použití:

Obsah sáčku nasypte do vhodné nádoby, zalijte 140 -160 ml vroucí vody a dobře promíchejte. Nechte 4 - 5 minut bobtnat, až je teplota pokrmu vhodná ke konzumaci. Intenzitu chuti a hustoty si můžete sami řídit množstvím přidané vody.

Upozornění:

Dodržujte dostatečný denní příjem tekutin. Vzájemná kombinace proteinových potravin MyKETO zajišťuje pestrost stravy a zároveň veškeré základní živiny v potřebném množství na 1 den. Budete-li chtít pokračovat v celodenní náhradě stravy pouze proteinovými potravinami MyKETO déle než 3 týdny, měli byste se poradit s lékařem. Pokud nahradíte 1 - 2 jídla běžnou nízkoenergetickou stravou, konzultace nejsou nutné. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C a rel. vlhkosti do 60 %, zvýšená teplota může snížit trvanlivost produktu.

Alergeny: lepek, sója

Složení a výživové hodnoty: Podrobné složení i výživové hodnoty produktu naleznete na zadní straně etikety v galerii obrázků.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: