Kozí kaše pšenično-rýžová s banánem a kakaem jako skvělý poslední příkrm před spaním

shutterstock_764156218Vynikající večerní kaše s kakaem a banánem pro klidný spánek dětí i maminek! Mnoho rodičů řeší problémy s večerním spánkem svých dětí. Ať už se jedná o časté buzení během noci nebo o zdlouhavé usínání. Spánek je nezbytný pro dobré zdraví i správný vývoj. Špatná kvalita nebo nedostatek spánku může negativně ovlivnit nejen náladu dětí, ale i kognitivní funkce a imunitní systém.

Jak tedy kromě klidné večerní atmosféry a oblíbených rituálů navodit pohodu ke spánku?

Po dni plném nových objevů a zážitků, dopřejte svému miminku zdravou a vydatnou večeři. Kozí kaše s kakaem a banánem, krásně zasytí a pomůže s usínáním. 

shutterstock_264582764Kozí mléko, kvalitní obiloviny, kakao a banán

  • Kozí mléko, kakao i banány jsou zdrojem esenciální aminokyseliny tryptofanu. Tryptofan vede k produkci spánkových hormonů serotoninu a melatoninu v mozku. Tyto hormony se podílejí na cyklu spánku, což vysvětluje, proč tyto tři potraviny pomáhají navodit klidný spánek.
  • Kakaové boby jsou bohatým zdrojem dalších prospěšných látek, včetně tzv. flavonolů. Flavonoly usnadňují průtok krve do mozku i srdce a uvolňují hladké svaly, což opět přispívá k uklidňujícímu účinku a k příjemnému usínání.
  • Pšeničná instantní krupička a rýže spolu s kozím mlékem jsou dobře stravitelné, navíc krásně vašeho drobečka zasytí a udrží tak nerušený a klidný spánek po celou noc.

shutterstock_1841205577

Výhody kozí kaše pšenično-rýžové s banánem a kakaem:

  1. Prémiové složení s vitamíny a minerályvečerní
  2. Bez přidaných cukrů
  3. Bez kravské bílkoviny
  4. Bez kravské laktózy
  5. Od ukončeného 7. měsíce
  6. Snadná příprava

Vyzkoušejte naši skvělou banánovo-kakaovou kozí kaši jako poslední večerní příkrm.

kozi kase banan kakao posleni vecerni kase_1