Hvězda měsíce pH-Optimal forte

hvezda mesice ph optimal forte spirulina chorella a zeleny jecmen

zelený ječmen ph optimal forteDoplněk stravy nabitý zelenými superpotravinami. Bojovník proti jarní únavě! pH-Optimal forte má silnou alkalizační účinnost díky vysokému obsahu minerálních látek, rostlinných bílkovin a enzymů obsažených ve svých složkách.

pH-Optimal forte: doplněk stravy nabitý zelenými superpotravinami 

Bojovník proti jarní únavě, který má silnou alkalizační účinnost díky vysokému obsahu minerálních látek, rostlinných bílkovin a enzymů obsažených ve svých složkách. Kombinuje zelené superpotraviny – zelený ječmen, spirulinu a chlorellu. Chlorella je sladkovodní sinice, zatímco Spirullina je druh mořské řasy. Zelený ječmen je sušená šťáva z osení mladého ječmene.

Jak nám mohou zelené superpotraviny pomoci?

Podpora odolnosti

spirulina ph optimal forteSprávně fungující imunitní systém je obzvlášť na jaře velmi důležitý. Ráno bývá stále ještě velmi chladno, odpoledne leckdy vystoupají teploty nad 20 °C, proto jsme náchylnější k nejrůznějším neduhům. Chlorella i spirulina přispívají ke správné výživě imunitního systému, díky tomu, že zelené superpotraviny jsou bohaté na vitamíny, antioxidanty a protizánětlivé složky (např. důležitý enzym superoxiddismutázu), které mohou přispět ke zlepšení celkové odolnosti.

Hubnutí

Superzelené potraviny obsahují vysoké množství bílkovin, čímž přirozeně snižují pocit hladu a naopak navozují pocit sytosti. Zároveň poskytují živiny, které jsou potřebné k budování a udržení svalové hmoty. Pro aktivní hubnutí jsou přínosné i jejich alkalizační schopnosti.

chlorella ph optimal forte

Správné fungování střev

V našich střevech se nachází až 70 % našeho imunitního systému a pokud trávení nefunguje správně, živiny se špatně vstřebávají a může docházet ke střevnímu diskomfortu. Chlorella přispívá k normální funkci trávicího traktu a k mikrobiální rovnováze.

Vitalita a energie

Udržet vysoké životní tempo v jarním období, kdy se většina z nás potýká s jarní únavou a dopady zimního stravování je pro organismus opravdu náročné. Mnozí, aby obnovili energii spoléhají na energetické nebo slazené nápoje. Bohužel nadměrná konzumace těchto nápojů může negativně ovlivnit naše zdraví a k opravdovému posílení energetických zdrojů v organismu příspívají jenom málo a krátkodobě. Zkuste vyměnit energetické nápoje za zelené superpotraviny, které vám mohou poskytnout přirozenou, zdravější a déletrvající energii, umožní vám cítit se v kondici po celý den.